Hanselin valitsemana BMW autotoimittajana on ilo olla palveluksessanne!

BMW on yhä useammin julkishallinnon autovalinta eri puolilla maailmaa – iloksemme nyt myös Suomessa. BMW on valittu useissa eri autoluokissa Hansel Oy:n puitesopimustoimittajaksi sopimuskaudelle 2.10.2013 – 1.10.2017. Tarjolla ovat BMW 1-sarja, 3-sarja, 5-sarja ja 7-sarja.

BMW tarjoaa autohankintoihinne ylivertaista kokonaistaloudellisuutta. Sen takaavat mallistomme pieni keskikulutus, pitkät huoltovälit, järkevät huoltohinnat ja huokea CO2 verovaikutus. Näiden tekijöiden ansiosta BMW pitää myös arvonsa useita kilpailijoitaan paremmin.

Vastuullisuus ja kestävä kehitys ovat niin ikään keskeisiä asioita hankinnoista päätettäessä. Kestävän kehityksen toimenpiteet ovat olennainen osa koko BMW Groupin strategiaa, ja yhtiö onkin saanut merkittävää tunnustusta tällä saralla. BMW Group on mm. valittu maailman vastuullisimmaksi autonvalmistajaksi kahdeksan kertaa. Voimme siis hyvällä syyllä sanoa BMW:n olevan alansa suunnannäyttäjä.

BMW:n parhaita puolestapuhujia ovat aina olleet autojen kuljettajat ja matkustajat. He arvostavat luotettavuutta, turvallisuutta ja toimivaa designia. Olennainen osa toimivuutta ja luotettavuutta on myös älykäs BMW xDrive neliveto, joka on tarjolla jo yli 80 eri BMW malliin.

Hansel Oy:n kilpailuttama BMW toimittaja on Laakkonen Helsinki. Tarjoamme Hanselin puitesopimusasiakkaille yksilöllisen palvelun niin autoihin tutustumiseksi kuin hankinnan suunnitteluunkin. Tarjouskilpailun perusteella Hansel on valinnut puitesopimuksen piiriin seuraavat BMW mallisarjat:

Pieni keskiluokka: BMW 1-sarja
Suuri keskiluokka: BMW 3-sarja
Suuret henkilöautot: BMW 5-sarja
Edustusautot: BMW 7-sarja (saatavana myös High Security –malli)

Puitesopimusautojen tilaaminen tapahtuu Hansel Oy:n Palvelusivuston kautta www.hansel.fi > Palvelusivusto > Ajoneuvo- ja kuljetushankinnat > Autot ja taloudellisen ajon koulutus 2013 > Autot.Janne Haavisto
Myyntipäällikkö
Gsm 0500 465 746
janne.haavisto@laakkonen.fi

Laakkonen Helsinki
Mekaanikonkatu 2
00880 Helsinki


Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin olen mielelläni Sinuun yhteydessä!

   
Etunimi
Sukunimi
Osoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Puhelin
Sähköposti
Lisätietoja